Meer informatie

Tom Greenhead Adviseur 06-36490476

Tom over Tom

Ik word gedreven door mijn fascinatie voor het functioneren van zowel organisaties als geheel als de individuele mens daarbinnen. Daarom heb ik me tijdens mijn studie verdiept in bedrijfskunde en strategie. Daar heb ik geleerd om persoonlijkheden, beweegredenen, processen en strategie te doorgronden. 

Als adviseur heb ik de afgelopen jaren verschillende analyse- en strategietrajecten begeleid, zowel in de publieke als in de private sector. Het omgaan met een complex veld van stakeholders en het vertalen van analyses naar een scherp advies zijn onderdelen die me goed liggen.  

De meeste klanten van Birch opereren in een dynamische en complexe omgeving. Ik kijk ernaar uit om voor u een strategie te formuleren en een (project)organisatie op te bouwen, rekening houdend met de context en gericht op het halen van doelstellingen. Ik heb geleerd dat frequente afstemming, interactie en elkaar ‘verstaan’ essentieel zijn. Ik focus dan ook bewust op de inhoud en de relatie. Mijn ervaring op het gebied van procesbegeleiding, projectaansturing en als adviseur zet ik graag in gedurende advies- en onderzoekstrajecten.

Tom voor opdrachtgevers

Met mijn natuurlijke nieuwsgierigheid in zowel mens als organisatie, vraag ik door om de kern te achterhalen. Ik onderzoek wat de diepere vraag is en wat de oprechte antwoorden daarop zijn. Mijn samenwerking met een opdrachtgever is dan ook altijd innig. Op die manier draag ik zorg voor kennisdeling en borging, altijd met oog voor de relatie.

Typisch Tom? Geïnteresseerd, gestructureerd, scherp en betrouwbaar.