Meer informatie

Jeroen Stellmacher
Jeroen Stellmacher Adviseur 06-37502101

Jeroen over Jeroen

Als ik op vakantie ga, zorg ik voor een optimale voorbereiding. Naar mijn idee haal ik zo het meeste uit mijn tijd. Dat wil niet zeggen dat alles al vaststaat. Voor we op reis gaan, weeg ik iedereens wens af, en bepaal aan de hand daarvan de route. Professioneel werk ik hetzelfde. Daarmee creëer ik niet alleen duidelijkheid en overzicht, maar ook een product waar iedereen tevreden mee is.

Ik heb Internationale Betrekkingen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daar heb ik, mede dankzij mijn stage, veel kennis en ervaring opgedaan op het vlak van politiek-bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken op lokaal, regionaal en internationaal niveau. Tijdens mijn stage werkte ik als analist bij een adviesbureau waar ik mijn vaardigheden heb gebruikt voor adviezen aan overheden, kennisinstellingen, bedrijven en humanitaire organisaties. Tot deze vaardigheden behoren onder andere kritisch nadenken en het verwerken van grote hoeveelheden informatie om deze aantrekkelijk en toch academisch te presenteren. Ik kijk graag verder dan de cijfers. Dit doe ik door duiding te geven aan de ontwikkelingen die ik tegenkom. Mede door mijn ervaring binnen interdisciplinaire projecten werk ik gemakkelijk samen met mensen uit andere disciplines dan de mijne aan een breed scala van opdrachten.

Jeroen voor opdrachtgevers

Met mij aan boord haal je een professional binnen die breed inzetbaar is. Ik heb ervaring en affiniteit met verschillende disciplines, zoals ook duidelijk wordt uit de door mij gevolgde universitaire honoursprogramma’s. Ik ben zeer kundig in kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Ik werk aan goede resultaten op het afgesproken moment. Ik mis zelden een deadline. In een team ben ik meedenkend en geïnteresseerd. Ik zal mij in teamverband op een prettige manier laten zien en horen en op die manier mijn bijdrage leveren.

Typisch Jeroen? Geïnteresseerd, zorgvuldig, analytisch