Werken Bij

Sluit je aan bij ons team en maak impact op de maatschappij

Werken Bij

Sluit je aan bij ons team en maak impact op de maatschappij

Voordelen van het werken bij Birch:

  • Maatschappelijke impact maken
  • Advies gegeven op het hoogste niveau
  • Veel ruimte om te ontwikkelen
  • Grote diversiteit aan opdrachten
  • Samenwerken met betrokken collega’s
Over ons

Werken bij Birch is werken aan het Nederland van morgen.

Wij Birchers omschrijven ons werk als divers, uitdagend en met een grote maatschappelijke impact. Samen ontdekken we bij Birch fascinerende inzichten en inspireren we groei; van bedrijven, de samenleving en van onszelf. Birch consultants is hét onderzoeks- en adviesbureau voor de publieke sector.

Hoe presteert een regio als ecosysteem voor ondernemerschap ten opzichte van andere regio’s in Nederland? Hoe draagt de economie bij aan de Brede Welvaart van de burgers? Hoe wend- en weerbaar is een regio nou echt? Hoe kunnen we onze mkb’ers faciliteren in de digitale transitie? Hoe moet de Human Capital Agenda eruit zien in een regio? Welke rol kunnen onderwijs- en kennisinstellingen spelen bij innovatie? Dit zijn enkele vragen waar wij ons als bureau graag op storten.

Wat betekent werken bij Birch?

Bij Birch is er alle ruimte om zelf richting te geven aan je ontwikkeling. Dit doe je in projecten, binnen de organisatie, maar ook met opleidingen die je wilt volgen. Je neemt deel aan onderzoeken die we samen uitvoeren met universiteiten om bij te dragen aan het verbeteren van onze kennis en inzichten. Je bent vrij om te bepalen op welke momenten je op kantoor bent, bij klanten of vanuit huis wil werken. Verder word je onderdeel van een groeiend bedrijf dat je mede kan vormgeven en waar geen hiërarchie is. Als bureau hebben we een duidelijke focus op het bieden van maatschappelijke toegevoegde waarde. Birch is een bedrijf dat met haar opdrachten richting geeft aan waar Nederland naar toe moet. 

Ons team

We hebben een divers team, met collega’s met verschillende (studie)achtergronden, woonplaatsen, leeftijden en hobby’s. Met elkaar gemeen hebben we dat we altijd wel een mening hebben over maatschappelijke en actuele ontwikkelingen; actief voetbal en andere sporten volgen (velen live in de stadions); van koken en bakken houden; privé actief cultuur snuiven. We willen persoonlijk en inhoudelijk groeien en verbonden blijven met de maatschappij. Open en eerlijkheid zijn heel belangrijk binnen het team. En tenslotte heel belangrijk: we letten op elkaar en bewaken de balans tussen serieus zijn en samen lol hebben.  

Diversiteit & Inclusie

Binnen Birch geloven wij dat onze medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar wederzijds respect, aandacht voor individuen en het groepsproces voorop staan.

Impact maken: zichtbaar, merkbaar en toetsbaar. Daar werken we aan.