Meer informatie

Sigrid van Galen
Sigrid van Galen Officemanager 06-57321455

Sigrid over Sigrid

Na mijn studie Technisch Commerciële Confectiekunde aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik, na een korte periode in de confectiebranche,  in het uitzendwezen terecht gekomen.  Daar heb ik kennis gemaakt met veel bedrijven in veel verschillende branches.  Als intermediair tussen bedrijven en werkzoekenden leer je goed schakelen tussen diverse partijen.  Na bijna 10 jaar in de uitzendbranche en een aantal jaren de focus op mijn gezin te hebben gehad, ben ik weer teruggekeerd naar de mode, waar ik binnen een kleine, groeiende organisatie, mijn creativiteit, kritische geest en organisatievermogen goed heb kunnen inzetten om het bedrijf verder te professionaliseren.

Sigrid voor opdrachtgevers

Als officemanager geef ik mijn collega’s praktische en procesmatige ondersteuning, zodat zij hun expertise en energie volledig in kunnen zetten om de Birch impact te realiseren en te vergroten.

Typisch Sigrid? Creatief, praktisch ingesteld en organisatorisch sterk.