Nadia Goossens

Extended Master Trainee

Nadia over Nadia 

Tijdens de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit kwam ik er achter dat zowel formele als informele processen de complexiteit van systemen verhogen en de mogelijkheid en bereidheid tot verandering verkleinen. In gesprekken met hulpverleners en beleidsmakers raakte ik steeds meer geïnteresseerd in deze ingewikkelde systemen. Daarom besloot ik tevens Organisatiewetenschappen te gaan studeren aan Tilburg University. Tijdens de bachelor en de daar op volgende master heb ik mij gefocust op systeemcomplexiteit, organisatie dynamiek en interorganisationele relaties zoals publiek-private samenwerking.

Mijn doel is de relaties begrijpen, zowel de interne als externe dynamieken. Ik wil blijven leren hoe ik hier op een positieve manier invloed op kan oefenen. Ik zet mij graag in voor de verbetering van systemen rondom maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld jeugddelinquentie, onderwijs, maar ook arbeid en zorg.

 

Nadia bij Birch

Op dit moment ben ik binnen het Extended Master traject werkzaam als trainee bij Birch. Dit houdt in dat ik de kans krijg om een jaar lang bij te dragen aan opdrachten terwijl ik ook mijn master scriptie schrijf. Als consultant trainee voer ik kwalitatieve en kwantitatieve analyses uit en leer ik hoe de resultaten hiervan bij kunnen dragen aan het verkrijgen van een objectieve helikopter visie.

Typisch ik? Analytisch, kritisch, organisatiesensitief en resultaatgericht.

 

Nadia bereiken?
E nadia.goossens@birch.nl
T +31657311637
LinkedIn