Alexander Kern

  Werkstudent

  Alexander over Alexander
  Door mijn opleiding als cognitief psycholoog heb ik kennis over de verschillende manieren waarop mensen informatie ontvangen en verwerken. Daarnaast voel ik mij ontzettend thuis in de wereld van statistiek en hierin heb ik mij verder verdiept door middel van een minor Kunstmatige Intelligentie. Ik word enthousiast van vragen zoals: “Wat vertelt deze data nou echt?”, “Hoe kan deze data geoperationaliseerd worden” en “Hoe kan deze data duidelijk gevisualiseerd worden?”.

  Naast mijn studie heb ik mijn onderzoek vaardigheden verder ontwikkeld met behulp van onderzoekstage en ben ik fulltime bestuurslid geweest van de Utrechtse Psychologie Vereniging waar ik vaardigheden zoals teamwork, reflectie en het uitvoeren en begeleiden van verschillende projecten verder ontwikkelde.
  Binnen Birch krijg ik de mogelijkheid om deze vaardigheden verder te ontwikkelen, maar daarnaast ook nieuwe vaardigheden te leren. De combinatie van de data gedreven aanpak en sociale impact van de opdrachten bij Birch creëert voor mij de ideale leeromgeving.

  Alexander voor opdrachtgevers
  Mijn kennis van statistiek en psychologie zorgt ervoor dat ik niet alleen uitspraken kan doen over data maar ook hoe ik deze bevindingen duidelijk kan communiceren. Op deze wijze kan ik iedereen bij Birch ondersteunen om zo het project naar een hoger niveau te tillen.

  Typisch ik? Kritisch, leergierig en data-enthousiast.

  Alexander bereiken?
  E alexander.kern@birch.nl