Birch verwelkomt nieuwe collega’s

Nieuwe aanwinsten voor het team van Birch

Birch verwelkomt nieuwe collega’s

Nieuwe aanwinsten voor het team van Birch

Birch groeit. Steeds meer partijen in de publieke en private sector vragen ons om analyse en advies over de bestuurlijke uitdagingen waar zij voor staan. We zijn dan ook verheugd dat we drie jonge toptalenten aan ons hebben weten te binden. Sinds 1 oktober werken zij, ieder vanuit hun eigen expertise, mee aan onze projecten.

Tom Greenhead studeerde bedrijfskunde en management aan de Universiteit Tilburg. Tom heeft veel ervaring met het doorgronden van organisaties en het formuleren van scherpe adviezen. Zijn ervaring in commerciële omgevingen neemt hij mee naar Birch, waar hij samen met het team de focus legt op zowel inhoud als relatie.

Emma Hissink Muller heeft een interdisciplinaire achtergrond in natuurwetenschappen, filosofie en sociale wetenschappen, waardoor ze zich makkelijk tussen verschillende perspectieven en sectoren beweegt. Bij Birch onderzoekt Emma publiek-private samenwerkingen en maakt ze scenariostudies. Emma helpt opdrachtgevers graag aan nieuwe inzichten en helpt hen bij de vertaling daarvan naar een proces waarin iedereen zich gehoord voelt.

Myrthe Maas volgde in Maastricht de master ‘human decision sciences’. Daarnaast heeft ze een achtergrond in de economie en psychologie. Myrthe is geëngageerd en analyseert graag maatschappelijke vraagstukken. Dit bracht haar naar Birch, waar volop ruimte is om haar brede expertise toe te passen in de praktijk.

“Met deze drie nieuwe collega’s halen wij brede nieuwe expertise binnen voor onze projecten in de publieke sector”, zegt Jan Peter van den Toren, Managing Partner bij Birch. “Emma, Myrthe en Tom hebben vanuit hun achtergrond en interesse een grote affiniteit met onderzoek en advies. Samen zijn we in staat om meer impact te realiseren voor onze klanten.”