Saskia Vogelaar

  Adviseur

  Saskia over Saskia

  Ik ben opgeleid als internationaal econoom en economisch geograaf met als specialisatie regionale innovatiesystemen. Mijn loopbaan begon bij adviesbureau Berenschot, waar ik bedrijven, organisaties en overheden ondersteunde bij het formuleren van nieuwe innovatiestrategieën voor sectoren en regio’s. Ik mocht individuele bedrijven en samenwerkingsverbanden adviseren hoe beleid daadwerkelijk door te voeren in hun organisatie. Vervolgens gaf ik leiding bij de Kamer van Koophandel Rotterdam aan de afdeling regiostimulering en was ik bij KVK Programmamanager Regio Zuidwest. Daardoor weet ik veel van de economie en arbeidsmarkt in Zuidwest Nederland. Ik  was onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van het meerjarenactieplan van de KvK samen met ondernemers, onderwijs, overheden en vakbonden.

  Bij Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) mocht ik leiding geven aan de afdeling marketing en communicatie. Hier worden de grootschalige wervingscampagnes uitgevoerd voor de sector transport en logistiek en bewustwordingscampagnes om duurzame inzetbaarheid te stimuleren.

  Saskia voor opdrachtgevers

  Met mijn ervaring in zowel leiding geven als het adviesvak ben ik in staat om ideeën en mensen te verbinden om te bouwen aan een gezamenlijke visie en vervolgens af te dalen naar de praktijk om dingen voor elkaar te krijgen.

  Typisch Saskia? Nieuwsgierig, gedreven en altijd klaar om je uit te dagen groter te denken.

  Saskia bereiken?

  E saskia.vogelaar@birch.nl
  T +31 6 5125 0037
  LinkedIn