Bouwen aan topwetenschap en innovatie

Birch helpt startend Dutch Techcentre for Life Sciences met kennis en ervaring

Bouwen aan topwetenschap en innovatie

Birch helpt startend Dutch Techcentre for Life Sciences met kennis en ervaring

Opdrachtgever Dutch Techcentre for Life Sciences
Impact Onderzoek sneller beschikbaar voor patiënten
Regio
Dienst Consortiumbouw

Nederland heeft een sterke reputatie op het gebied van Life Science onderzoek en het naar de markt brengen van innovaties. In DTL – het Dutch Techcentre for Life Sciences – werken wetenschappers en bedrijfsleven samen aan de nieuwste ontwikkelingen in moleculaire technologieën om doorbraken op het gebied van medische wetenschap, gewassen en biotechnologie mogelijk te maken. Met haar netwerk van wetenschappers en laboratoria op het gebied van genomics, metabolomics, proteomics, bioimaging, bioinformatica, systeembiologie en e-Science biedt DTL de unieke mogelijkheid om deze technologie-platforms geïntegreerd toe te passen in onderzoek en innovatie. Een unieke propositie wereldwijd.

Logo DTL

Pionierend wetenschappelijk werk

De uitdaging voor DTL behelst niet alleen het pionierend wetenschappelijk werk, maar ook de financiering daarvan en de ontwikkeling naar een geïntegreerde organisatie waarin onderwijs, wetenschap en innovatie krachtige proposities vormen aan bedrijfsleven en wetenschappers.

Kennis en ervaring

Op verzoek van de initiatiefnemers werkt Birch Consultants mee aan de bouw van DTL door programmering en organisatie, samenwerking met de topsectoren, bedrijfsleven en overheden, het ontwikkelen van verdienmodellen, en de realisatie van financiering. Birch levert daarbij kennis en ervaring over de totstandkoming van dit soort organisaties. Dat doen we door actief met de klant op pad te gaan.

Site DTL: www.dtls.nl