Meer informatie

Marijn Brummelhuis
Marijn Brummelhuis Associate

Marijn over Marijn

Na mijn studie communicatie in Utrecht en de master Art and media management in a European Context in Londen heb ik zowel als zelfstandige als in dienstverband gewerkt. Creativiteit, ondernemerschap en communicatie spelen in mijn werk altijd de hoofdrol.

Dit heb ik onder andere in de praktijk gebracht bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar ik met andere regio’s heb samengewerkt en ze heb geadviseerd op het gebied van creatief ondernemerschap. Dit heeft ertoe geleid dat ik het landelijk platform Creatieve Industrie en Cultureel Ondernemerschap heb opgericht. Ook heb ik via Innovatiecentrum Synstens diverse start-ups begeleid bij de groei en ontwikkeling van hun organisatie. Daarnaast heb ik mij als domeinmanager Economic Board Utrecht voornamelijk gericht op cross-sectorale samenwerking, gevolgd door het leiden van de Incubeter: een incubator op het gebied van zorg-tech. De triple helix is mij dus niet onbekend. Nog een mooi project: Als Accountmanager Major Donors bij het Wereld Natuurfonds heb ik de nieuwe geefformule Club van 100 ontwikkeld en uitgebouwd. Leden van de Club van 100 steunen samen met hun gezin een concreet WNF project voor 5 jaar.

Marijn voor opdrachtgevers

Ik breng vernieuwende samenwerking tot stand, kom snel met een scherpe analyse en verfrissende aanpak op vraagstukken. Daarnaast stel ik de juiste vragen tijdens gesprekken om tot de kern van het probleem te komen. Ik denk strategisch, maar kan een plan ook concretiseren en uitvoeren. Ik zorg dat het werkt.