Manon van Ginkel

Werkstudent

Manon over Manon

Ik heb een grote passie voor innovatie en de praktische implicaties van technologie en wetenschap in de maatschappij. Hoe kunnen we de samenleving verder helpen door middel van innovatie en wat is de rol van bedrijven en overheden hierin? Deze interesse heb ik ontwikkeld tijdens mijn studie Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht, een multidisciplinaire studie met innovatie als hoofdthema. Door deze brede kennisbasis ben ik in staat vraagstukken vanuit diverse perspectieven en daardoor grondig te analyseren.

Bij Birch werk ik met collega’s die mijn interesse in maatschappelijke vraagstukken, data-analyse en systeemdenken delen, hard werken en kritisch naar hun eigen werk blijven kijken. Dat maakt het een fijne en inspirerende werkomgeving.

Manon voor opdrachtgevers

Ik werk bij Birch meer op de achtergrond, waarbij ik voornamelijk data-analyse en literatuuronderzoek uitvoer. Hierin ben ik grondig en precies. De kwaliteit van je eindresultaat valt of staat immers bij de kwaliteit van je data en bronnen!

Typisch ik? Een flexibele houding en een ongeremde dosis enthousiasme en leergierigheid.