Leonie Oosterwaal

Adviseur

Leonie over Leonie

In mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht heb ik gekozen voor de richting Arbeid, Management en Organisatie. Als sociaal econoom houd ik me vanaf het begin van mijn loopbaan bezig met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, het maatschappelijk middenveld en de politiek. Ik heb 10 jaar gewerkt als beleidsmaker bij een branchevereniging waar ik een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen heb ontwikkeld. Daarnaast kwalificeerde ik me tot eerstegraads docent Maatschappijleer. Ik ben gefascineerd door het ‘spel der belangen’, wat is het gedeelde belang van de partijen aan tafel en hoe kunnen die zo goed mogelijk aan elkaar worden verbonden bij het bereiken van het doel?

Bij Birch combineer ik mijn kennis van de arbeidsmarkt en het onderwijsveld met de competentie om partijen aan elkaar te verbinden. 

Leonie voor opdrachtgevers

Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid kom ik snel tot de kern van het probleem. Ik verplaats me in de opdrachtgever en het speelveld waarin hij of zij zit. Ik stel kritische vragen die tot nadenken stemmen. Vervolgens gaan we aan de slag en werk ik projectmatig en oplossingsgericht.

Typisch ik? Altijd positief, voor elk probleem is een oplossing, maar soms moet je er hard voor werken.

Leonie bereiken?
E leonie.oosterwaal@birch.nl
T +31 6 4420 0105
LinkedIn