Elmar Cloosterman

Adviseur

Elmar over Elmar

Ik houd ervan dingen van meerdere kanten te bekijken. Daarom besloot ik tijdens mijn bachelor economie aan de UU een minor sociale wetenschappen te volgen. Dat bleek een mooie combinatie: zo kon ik enerzijds het gedrag van het collectief bestuderen en anderzijds dat van het individu. Die combinatie besloot ik vast te houden door twee masters te volgen aan de UvA: gedragseconomie en speltheorie en sociologie. Bijkomend voordeel is dat ik door deze combinatie zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek kan doen naar mensen en hun gedrag.

Van nature ben ik nieuwsgierig naar het gedrag van mensen. We zijn complexe wezens en dat maakt het interessant te proberen om mensen te doorgronden.

Elmar voor opdrachtgevers

De combinatie van twee studies maakt mij multidisciplinair. In het werk als consultant komt dat goed van pas. Doordat ik vraagstukken vanuit meerdere perspectieven bekijk, kan ik creatieve oplossingen bedenken. Ik ben ervan overtuigd dat wie iets van meerdere kanten onderzoekt, tot een completer beeld komt. Dat maakt de uiteindelijk oplossing beter.

Typisch Elmar? Onderzoekend, multidisciplinair en een brede interesse.

Elmar bereiken?

E elmar.cloosterman@birch.nl

T +31 6 1900 2533

LinkedIn