Dolfine Kosters

Adviseur

Dolfine over Dolfine

Als natuurkundige houd ik van het oplossen van complexe problemen. Na mijn afstuderen werkte ik twee jaar als onderzoeker in opleiding in de nanofotonica. In dat onderzoek bestudeerde ik het gedrag van licht terwijl het opgesloten zat in een (voor het oog onzichtbare) nanostructuur. Het visualiseren en interpreteren van complexe data uit de experimenten vond ik heel boeiend.

Daarnaast heb ik ook altijd genoten van het organiseren en uitvoeren van projectmatige processen. Mijn ervaring daarin ligt met name in de culturele sector. Zo was ik tijdens mijn studie een jaar voorzitter van het Nederlands Studenten Orkest, waarbij ik leiding gaf aan de organisatie van de concerttournee door Nederland.

Consultancy is voor mij dan ook een logische keuze: het beste van twee werelden. Ik kan zowel mijn analytische vaardigheden als mijn organisatorische kwaliteiten inzetten. Het mooie van Birch vind ik dat we onderzoek doen en advies geven met maatschappelijke impact.

Dolfine voor opdrachtgevers

Ik houd ervan om data te analyseren en ik maak die ook graag begrijpelijk voor anderen. Dat doe ik bijvoorbeeld door de informatie te visualiseren in overzichtelijke tabellen en grafieken. Ik kan me goed inleven in de opdrachtgever, ik begrijp ik wat er nodig is om complexe data inzichtelijk te maken en ik breng projecten inhoudelijk en procesmatig tot een goed einde.

Typisch ik? Open blik, door data gedreven en een sterk organisatorische drive.

Dolfine bereiken?

E dolfine.kosters@birch.nl

T +31 6 4650 6506

LinkedIn