Daphne den Hollander

Associate

Daphne over Daphne
Van jongs af heb ik een grote passie voor talen en culturen. Juist daarom heb ik al tijdens mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht een deel van mijn opleiding in Brazilië gevolgd. Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik een praktijkstage gedaan bij Plan International in Ghana.

Die internationale oriëntatie heb ik ook in mijn werk. Bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heb ik me ingezet voor samenwerking van Nederlandse onderzoekers met collega’s in de EU, China, India en Brazilië. In Zuid-Afrika heb ik als ondernemer 5 jaar lang in diverse projecten gewerkt om MKB, onderwijsinstellingen en maatschappelijke partijen te verbinden en om jongeren uit previously disadvantaged communities te helpen een eigen bedrijf te starten.

Bij Birch gebruik ik deze ervaring, zeker als het gaat om internationale samenwerking van onze opdrachtgevers. Ik houd me bezig met zowel strategische als operationele vraagstukken op gebieden als onderwijs en wetenschap, internationale samenwerking, innovatie en ondernemerschap. 

Daphne voor opdrachtgevers
Ik ben betrokken bij wat ik doe. Ik kan luisteren en heb een sterk ontwikkelde sensor voor interne en externe dynamiek binnen organisaties. Dat helpt om teams en mensen in hun kracht te zetten en tot resultaten te komen. In projecten schakel ik gemakkelijk tussen strategische vraagstukken en operationele acties. Daarbij probeer ik altijd oog te houden op processen, inhoud en relaties.
Typisch ik? Creatief, kritisch, bevlogen en open. En een ‘nooit opgeven’-mentaliteit bij het verwezenlijken van ideeën en ambities.

Daphne bereiken?
E daphne.denhollander@birch.nl
T +31 6 1145 7336
LinkedIn