Chris Eveleens

Associate

Chris over Chris
Wat mij in mijn studie Natuurwetenschappen het meest boeide, was het onderwerp technologische innovatieprocessen, met name in de energiesector. Op dit onderwerp ben ik dan ook afgestudeerd aan de Universiteit van Calgary met een masterscriptie over de ontwikkeling van CO2-afvangst- en -opslagtechnologie in Canada. Momenteel doe ik bij de onderzoeksgroep Innovation Studies (UU) een promotieonderzoek naar startups en incubation.

Mijn fascinatie voor onderzoek en innovatie vind ik terug in mijn werk bij Birch. Ik werk op verschillende projecten voor kennisinstellingen en publieke klanten. Samen met het Rathenau Instituut evalueerde ik de eerste ontwikkelingen van de topsectoren voor het Ministerie van EZ. Ook onderzocht ik belangrijke Europese Chemieclusters in het Europese R4R project en heb ik een bijdrage geleverd aan een publiek-privaat cluster op het gebied van hoogwaardige composiet-technologie.

Chris voor opdrachtgevers
Ik ben grondig in wat ik doe. Dat komt door mijn nieuwsgierigheid en liefde voor onderzoek. Als mijn opdrachtgevers vragen hebben op het gebied van big data, statistiek, ondernemerschap en het analyseren van opkomende energietechnologieën, dan ben ik in mijn element.
Typisch ik? Analytisch, toegewijd en oprecht.

Chris bereiken?
E chris.eveleens@birch.nl
T +31 6 3431 9251
LinkedIn