Uitnodiging voor Banenmakers: workshop business modellen

Wil je ook je businessmodel verbeteren en je impact vergroten? Dan wordt 11 februari jouw dag. Het is de dag waarop Birch een workshop geeft over hoe jij als Banenmaker jouw business model (ook wel verdienmodel) zo kunt verbeteren dat je (nog meer) duurzame waarde creëert voor jezelf en andere betrokken partijen.

Praktische tips

Of je nu denkt ‘Wat moet ik met een business model?’ of ‘Dit kan ik al, wat zit er voor mij in?’: er is reden om erbij te zijn. Dit wordt een workshop waar iedereen iets leert en iedereen een praktische tip meeneemt die de volgende dag een waardevolle verbetering van de organisatie kan zijn.

Voorbeelden en expertise

Tijdens de workshop gebruiken we een combinatie van actuele relevante voorbeelden en expertise op het gebied van business modellen. Daarmee creëren we een gezamenlijke basis van kennis. In break out-groepen bouwen we die kennis uit op het onderwerp dat nu voor jou speelt. Deelname is gratis.

 

Datum: 11 februari 2019
Tijd: 13:00-15:30
Locatie: Brownies & downieS Woerden, De Kazerne 3, 3441 AZ Woerden

 

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop. Meer weten over business modellen? Neem dan contact op met Chris Lassooij