Meld je aan voor workshop toekomstbestendig HR-beleid

Bircher Saskia Vogelaar geeft samen met partners van Campus Landgoed Zonheuvel een workshop voor ondernemers in het mkb over duurzaam HR-beleid. Dit is het startschot om jouw HR-beleid toekomstbestendig te maken. Schrijf je nu in voor de workshop op 24 augustus tijdens Campus  Zomeracademie in Doorn.

 

Ondernemers hebben dit voorjaar ervaren dat het leven niet vanzelfsprekend doorgaat op de ingeslagen weg. Dat kan even schrikken zijn, maar de coronacrisis biedt ook kansen om in te spelen op onvermijdelijke ontwikkelingen. Denk aan: digitalisering, circulaire economie, vergrijzing en werken met respect voor de natuur. Tegelijkertijd is dit het moment voor ondernemers om hun dromen te herijken én medewerkers hierin mee te nemen. Daarvoor is het noodzakelijk om leren en ontwikkelen goed te borgen in je bedrijf. Oftewel, om je HR-beleid duurzaam te maken. Zelfs ten tijde van de coronacrisis.


Verras jezelf

De workshop ‘De Reis van de Ondernemer’ is een kennismaking met een speciaal ontwikkelde aanpak voor duurzaam HR-beleid. Kies je na de workshop voor deze aanpak dan ga je – met hulp van de partners van Campus Landgoed Zonheuvel – op reis. De enige zekerheid die je hebt: als je doorgaat op de oude weg, verandert er niets. Terwijl de huidige ontwikkelingen wel om verandering vragen. Wat we als team garanderen is dat je hernieuwde energie en inspiratie krijgt. Wij stellen onze expertise tot je beschikking en helpen jouw organisatie concreet verder. Je krijgt de kans om waarde op de werkvloer te creëeren en te bouwen aan een netwerk van bedrijven om je heen dat jou en elkaar sterker maakt.

 

Ontwikkel je SLIM

Voor zo’n aanpak is het ook mogelijk subsidie aan te vragen bij de SLIM-regeling. SLIM staat voor Samen Leren en Innoveren in het mkb. Hiervan opent in september de derde tranche. Birch kan je begeleiden bij zo’n subsidieaanvraag.

 

Kom proeven

Ben je ondernemer? Kom dan maandagochtend 24 augustus naar Campus Landgoed Zonheuvel in Doorn. Hier maken we kennis en bespreken we onze aanpak en de mogelijkheden. We schetsen de reis die jij als ondernemer af kunt gaan leggen en vervolgens is er een proeverij van de verschillende reisbestemmingen. Je vindt de workshop in het programma onder de naam ‘Presentatie SLIM voor MKB bedrijven’. Je kunt je aanmelden via deze link. Deelname is kosteloos.

 

Programma

9.00 – 9.30 inloop met koffie en thee

9.30 – 11.30 kennismaking met het team en aanpak, en proeverij van het palet van de verschillende projectpartners

11.30 – 12.30 doorpraten over de mogelijkheden voor jouw organisatie

12.30 lunch voor wie wil (op basis van reservering via website)

 

Voor wie?

DGA’s

Directieleden

Management

HR-medewerkers

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een team partners van Campus Landgoed Zonheuvel waar ook het Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie en SDG House Utrechtse Heuvelrug huizen. Wij zijn mkb-bedrijven op het vlak van HR/loopbaanadvies, organisatieontwikkeling, ecosystemen voor ondernemerschap, training, coaching en dialoogbegeleiding. Onze samenwerking ontstond naar aanleiding van de SLIM-regeling vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid die mkb’ers helpt hun bedrijf toekomstbestendig te maken.